«Посилення організаційної спроможності центрів допомоги демобілізованим учасникам АТО»

34234123421

21 листопада поточного року проведено перше інформаційне заняття для учасників АТО, серія яких запроваджена в межах проекту «Посилення організаційної спроможності центрів допомоги демобілізованим учасникам АТО», що реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Організаційну підтримку у проведенні заходу надав партнер проекту – Миколаївський обласний центр зайнятості – директор Оборонько Д.М.
У проведенні заняття взяв участь Саєнко П.П. – представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО. Учасникам заняття були видані інформаційні матеріали: пам'ятка «Повертайся здоровим», буклет про послуги медіації, підготовлені ВБО «Ініціатива заради життя», пам'ятка учасникам АТО, підготовлена ГО «Юридична сотня» спільно із фахівцями Державної служби з питань ветеранів війни та учасників АТО, Міністерства оборони України, пам’ятки центрів безоплатної правової допомоги, надані партнером проекту – територіальним центром безоплатної правової допомоги.

1
Всі учасники приймали активну участь у занятті, виконанні практичних вправ. Особливо жваво проходило обговорення питань за участі представника Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, де учасники вносили пропозиції з покращання доступу до пільг мешканців Миколаївської області.

2222343242
Завдання заходу – підвищення рівня обізнаності із питань прав, пільг і гарантій військовослужбовців, які прийняли участь у антитерористичній операції, - досягнуті в повному обсязі.

  Untitled 1  logoifl

5464654