Шановні партнери!

18cb4412b3fd96d4c2c15944894f7ea5 XL 1

У лютому 2017 році за фінансової підтримки Благодійної організації "Соціальна служба "Віфанія"
в рамках проекту «Диверсифікація джерел фінансування послуг ВІЛ-сервісних організацій» відбудеться навчальний тренінг для психологів та правозахисників громадських організацій Миколаївської області.
Учасники тренінгу навчаться ефективно вирішувати суперечки і конфлікти за короткий час, допомагаючи конфліктуючим сторонам знайти рішення, що базується на їх спільних інтересах; управляти процесом медіації; консультувати щодо методики та ефективних технік альтернативного розгляду спорів. Будуть розглянуті питання: процес медіації; відпрацювання навичок перенесення фокусу уваги зі своїх позицій на взаємоприйнятне рішення; перехід від переговорів до медіації; формування і розвиток компетенцій медіатора.
Учасники забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами. Витрати на транспорт та проживання відшкодовуються для іногородніх.
По закінченню навчального курсу Ви отримаєте сертифікат. Більш детальна інформація щодо заходу буде надана учасникам , які будуть відібрані.
Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися до 10.02 2017р. за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLDO1lnMmI6-usUGqVBNcgyohwVIgs8CpOHVUrnDSxCWAE-w/viewform.

Для отримання додаткової інформації, звертайтесь до Гряннік Яни Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за номером (066)371-55-43.

5464654