Антидискримінаційна освіта професійних спільнот - 2

 IMG_30035 та 6 вересня в рамках проекту «Антидискримінаційна освіта професійних спільнот», який реалізує ВБО «Ініціатива заради життя» за фінансової підтримки компанії «Делойт консалтинг Оверсіз Проджектс» (Deloitte Consulting Overseas projects, LLC) в Херсонській міській лікарні ім.Є.Є. Карабелеша було проведено 4 тренінги на тему – «Толерантність та недискримінація в роботі з групами, найбільш уразливими до ВІЛ (РКС, СІН, ЧСЧ та ЛГБТ)» для лікарів, середнього та молодшого медичного персоналу.

Метою проведених тренінгів було формування толерантного ставлення по відношенню до представників/ць груп, найбільш уразливих до ВІЛ (РКС, СІН, ЧСЧ та ЛГБТ). Головними завданнями тренінгів є надати інформацію про вплив стигми та дискримінації на поширення епідемії ВІЛ та, як наслідок, - змінити ставлення медичних працівників до РКС, СІН, ЧСЧ та ЛГБТ, максимально знизити рівень стигми та дискримінації у закладах охорони здоров’я для надання якісних послуг представникам/цям груп, що є найбільш уразливих до ВІЛ та навчити медичний персонал мінімізувати ризики на робочому місці.
Важливо зазначити, що всі учасники тренінгу проявляли велику активність, зацікавленість та небайдужість до теми, продуктивно взаємодіяли один з одним та тренерами, спілкувалися, ділилися досвідом і знаннями, не соромилися задавати цікавлячи їх питання, разом приходили до певних висновків.

 IMG_3004

5464654