Щомісячна робоча зустріч

 

30.09.E2lQGfn1SCM30 вересня в офісі ВБО «Ініціатива заради життя» відбулася щомісячна робоча зустріч з визначення спільних кроків, спрямованих на організацію роботи з хворими на ТБ/МРТБ в Миколаївській області за участю головного лікаря та фахівців обласної фтизіатричної служби та виконавців ТБ-сервісних проектів Миколаївського регіону (БФ «Вихід», ВБО «Ініціатива заради життя», Миколаївське відділення ТЧХУ, НАВІ «Час життя», НОО ВБО «Мережа ЛЖВ»).
Метою даної зустрічі було обговорити діючи механізми взаємодії органів охорони здоров`я та неурядових організацій по супроводу хворих на ТБ/МРТБ в Миколаївський області станом на 30 вересня 2016 року.
Під час робочої зустрічі учасники надали присутнім інформацію щодо відкриття сайту видачі АРТ на базі ОПТД (доповідач Джумська К.Я., завідуюча кабінетом «Довіра» ОПТД), керівники неурядових організацій доповіли про стан виконання робочих планів ТБ-сервісних проектів станом на кінець 3 квартала поточного року. Олена Горячева (БФ «Вихід») запропонували присутнім розглянути питання щодо механізмів взаємодії в рамках робочої групи по розробці проекту міської/обласної програм з протидії ТБ на 2017-2021 р.р. Проведеннгя наступної межсекторальної робочої зустрічі заплановано на 27 жовтня.

30.09.QMinFvIunNc

 

5464654