Пілотування сталої моделі надання життєво-важливих послуг для ключових груп населення та людей, які живуть із ВІЛ

20160603 115741

03 червня 2016 року у м. Білгород-Дністровському відбулося спільне засідання робочих груп проекту «Пілотування сталої моделі надання життєво-важливих послуг для ключових груп населення та людей, які живуть із ВІЛ у м. Білгород-Дністровську та Білгород-Дністровському районі».

У засіданні прийняли участь керівники відділів і установ Білгород-Дністровського міськвиконкому та Білгород-Дністровської райдержадміністрації, голови постійних депутатських комісій, керівники системи охорони здоров`я, представники громадських організацій «Дорога до дому». До участі у заході були також запрошенні фахівці організації «Ініціатива заради життя» Лапшина В.О. та Брик Г.Ю з метою презентації інформаційної компанії, яка спрямована на формування толерантного ставлення до УГ шляхом впровадження інформаційної кампанії у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях, спрямованої на зниження стигми та дискримінації стосовно представників груп ризику до ВІЛ: РКС, СІН та ЛГБТ серед надавачів медичних послуг. Кампанія буде реалізовано в рамках проекту «Антидискримінаційна освіта професійних спільнот» при фінансовій підтримці Deloitte Consulting LLP.

20160603 120149
Учасники зустрічі підтримали реалізацію проекту ВБО «Ініціатива заради життя» на території міста та району. З метою координації дій в реалізації проектів підписано Угоду про взаємопорозуміння, співробітництво та організацію взаємовідносин у виконанні проекту «Антидискримінаційна освіта професійних спільнот». Було прийнято рішення про підготовку пропозицій щодо впровадження заходів проекту на території міста та району.

5464654