Запрошення до участі в конкурсних торгах

 

1.   Назва: Організація послуги, пов'язаної з розробкою та проведенням дослідження в трьох областях: Миколаївській, Одеській та Херсонській.

Дата відкриття оголошення: «06» травня 2016 року

Останній термін подання заявок: «20» травня 2016 року

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:

Всеукраїнська благодійна організація «Ініціатива заради життя» має честь запросити Вас до участі у конкурсних торгах на організацію послуги, пов'язані з розробкою та проведенням дослідження в трьох областях: Миколаївській, Одеській та Херсонській. Конкурс проводиться в рамках проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії»» за напрямком «Антидискримінаційна освіта професійних спільнот» за підтримки компанії «Deloitte Consulting LLP».

ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ

У разі Вашої зацікавленості, Ваша пропозиція повинна бути отримана в електронному вигляді не пізніше «20» травня 2016 року до 17:00 за електронної адресою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., у темі повідомлення вкажіть «Конкурсна пропозиція на організацію послуги, пов'язаної з розробкою та проведенням дослідження в трьох областях: Миколаївській, Одеській та Херсонській».

Заявка, засвідчена відповідним підписом та печаткою, разом з документами, що засвідчують здатність та право відповідно до українського законодавства здійснювати діяльність з організації дослідження, має надійти на адресу ВБО «Ініціатива заради життя»: вул. Набережна,27 м. Миколаїв, 54001, не пізніше «20» травня 2016 року до 17:00.

Конкурсні пропозиції повинні супроводжуватися повним пакетом документів, які підтверджують правовий статус постачальника:

-  Підприємство (ТОВ, ВАТ, ЗАТ, Приватні підприємства тощо) копії свідоцтва про державну реєстрацію, виписки/витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ЄДР), свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість та ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується);

-  Суб'єкти підприємницької діяльності (СПД) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію, виписки/витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (ЄДР), свідоцтва або витяги про сплату єдиного податку, ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується);

-  Суб'єкти підприємницької діяльності (СПД) на загальній системі оподаткування - копії свідоцтва про державну реєстрацію, виписки/витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (ЄДР), довідки з податкового органу про систему оподаткування, ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується)

Заявки, отримані після зазначеного терміну, або надані з порушеннями вищезазначених умов, будуть дискваліфіковані і не будуть прийматися до розгляду.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання з приводу підготовки конкурсної пропозиції, будь ласка, звертайтеся до наших фахівців:

Лапшина Вікторія (0512) 37 05 49, (067) 51 21 631, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

Назва конкурсних торгів: Організація послуги, пов'язаної з розробкою та проведенням дослідження в трьох областях: Миколаївській, Одеській та Херсонській.

Місце виконання: м. Первомайськ, Миколаївської області;

м. Бєлгород-Дністровський, Одеської області;

м. Херсон

Орієнтовна дата початку надання послуг: «23» травня 2016 р.

Орієнтовна дата закінчення надання послуг: «23» листопада 2016 р.

Технічне завдання:

1.   Дослідження повинно бути здійснено в 2 етапи, на початку та по завершенню кампанії, у кожній з 3-х областей серед медичних фахівців, представників цільових груп, щодо стигматизації та дискримінації УГ. На початку повинно бути проведено анкетування представників УГ по 50 осіб у кожній з областей.

2.   По завершенню компанії повинно бути проведено повторне анкетування по 50 представників УГ, а також якісне дослідження серед надавачів медичних послуг по 5 осіб в кожній області. Всього якісними дослідженнями буде охоплено 15 осіб.

ОСОБЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ

Перевага надаватиметься Заявникові з потужністю організувати весь комплекс послуг, запитуваних даним оголошенням.

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ

Пропозиції повинні бути подані за аплікаційною формою, що додається до цього оголошення:

·  ціни за одиницю продукції і загальна вартість повинні бути вказані в національній валюті України;

·  пропозиція має містити умови оплати, перевага надається пропозиції післяплати з затримкою в 20 днів;

·  максимальна встановлена ціна має залишатися фіксованою;

·  термін дії Вашої пропозиції повинен становити мінімум 7 місяців з моменту її надання й повинен бути вказаний в пропозиції;

·  обов'язковим є доповнення пропозицій документами, що засвідчують здатність та право Заявника відповідно до українського законодавства здійснювати діяльність з організації досліджень;

·  надання додаткових матеріалів з описом досвіду заявника, докладними описами послуг і брошурами вітається.

Ми заздалегідь дякуємо Вам за участь в тендері.

З повагою,

О.В. Чуприна

Виконавчий директор організації

Скачать: Форма конкурсної пропозиції на організацію дослідження в трьох областях: Миколаївській, Одеській та Херсонській

Скачать: Запрошення до участі в конкурсних торгах

5464654