Громадська ексертиза діяльності облдержадміністрації щодо забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих та і хворих на СНІД, Миколаїв.

 

Проведено громадську експертизу діяльності облдержадміністрації щодо забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих та і хворих на СНІД

 

В липні ц.р. до Миколаївської облдержадміністрації надійшов запит від Всеукраїнської благодійної організації «Ініціатива заради життя» на проведення громадської експертизи діяльності облдержадміністрації щодо забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих та і хворих на СНІД.

З метою сприяння інституту громадянського суспільства в проведенні ним громадської експертизи прийнято розпорядження голови облдержадміністрації від 01.08.2013 року №214-р, яким визначено відповідальних осіб за забезпечення взаємодії з інститутом громадянського суспільства, вжито інших заходів щодо сприяння проведенню громадської експертизи, передбачених Порядком сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 №976. Оголошення про надходження запиту розміщено на веб-сайті облдержадміністрації.

За результатами проведеної громадської експертизи Всеукраїнською благодійною організацією «Ініціатива заради життя» до облдержадміністрації надані експертні пропозиції.

Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 №976 облдержадміністрацією опрацьовуються експертні пропозиції з метою визначення можливості та шляхів їх реалізації.


Источник: Николаевская государственная областная администрация

 

 

5464654