Громадська рада при Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань

56465464654

12 травня представники громадських організацій Миколаївщини – ВБО «Ініціатива заради життя» (виконавчий директор Чуприна О.), ГО Молодіжний рух «Пенітенціарна ініціатива» (виконавчий директор Моспан І.), ГО «Незалежна соціальна адвокація та право захист» (виконавчий директор Ципляк В.) прийняли участь в установчих зборах з формування громадської ради при Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.


Громадська рада при Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації створена як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган для забезпечення участі громадськості в управління державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації, налагодження ефективної взаємодії Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики у сфері виконання кримінальних покарань та пробації.
В установчих зборах взяли участь представники 37 громадських, благодійних, релігійних організацій з м.м. Одеси, Миколаєва, Херсона. Головою Громадської ради обрано Грибову О.П.(м. Одеса), секретарем – Стадник Ю.Ю. (м. Одеса).
Моспан І., Чуприна О., Ципляк В. обрані до складу громадської ради при Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України .
Звернутися до них можна за наступними контактами:54001, Україна, м. Миколаїв, вул. Набережна, 27, тел./факс +38 (0512)37 05 49, +38 (067) 512 16 31, E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

5464654